OM OSS

Vi er en familie på seks: Jostein og Bjørg Marit, med barna Malene, Sina, Olea Kristine og Snø Adeleine. Egg har vi produsert på gården i over 35 år. Utleie av fisket ved Vestre Rekarvatn har derimot foregått i mange generasjoner. Det har stort sett blitt leid ut eksklusivt, at hver enkelt gruppe får enerett på hytte og fiske i perioden. Dette er både for å skape en bedre opplevelse for de som leier, men også for å forvalte fiskebestanden på en kontrollert måte. Våre fleste kunder har vært her lenge, de som har vært her lengst, var her for første gang for 65 år siden! Nå er de her med barn og barnebarn.

Vi holder til i Namsvatnet, en bygd mest kjent som den sørlige innfallsporten til Børgefjell Nasjonalpark. Vårt tilbud har konsentrert seg om Vestre Rekarvatn med tilhørende tjern. Dette vannet ligger noen kilometer nord for Namsvatnet, helt utenfor allfarvei. For å komme dit tar vi først båt over vannet, så kjøres bagasje videre med ATV, mens gruppen går. Båtturen tar rundt 10 min., gåturen er på en drøy time. Da kommer dere til et sted der sjansen for å møte andre folk er svært liten, og dere har fantastiske områder for dere selv i en uke.

Vestre Rekarvatn er perlen på eiendommen, og var tidligere og fortsatt en viktig kilde til matproduksjon på gården. Vannet huser en god og stabil ørretbestand, kjent for å være bitevillig hele sesongen, samt en ypperlig kvalitet og jevn størrelse.