VÅRE TURER

Våre standardturer består av leie av ørretfiske i Vestre Rekarvatn med hytte, båter/kanoer/kajakker og bagasje/persontransport. Tilbudet gjelder for en uke (7 dager). Vannet og hytta ligger 5,5 km nord for Namsvatnet, på grensen til Børgefjell nasjonalpark. Det er ikke bilvei lengre enn til sørsiden av Namsvatnet. Vannet er kjent for en svært god og bitevillig ørretbestand. Se under fanen BILDEGALLERI for bilder.

Pris: Kr. 22 000 (inntil 6 personer)

Kr. 2000 per ekstra person.

Hva består tilbudet av:
– enerett på fiske i Vestre Rekarvatn og noen omkringliggende tjønner i perioden
– èn båt med 4 hk motor
– èn robåt
– to kanoer
– fire kajakker
– hytte mm. beliggende ved vannet (se bilder)
– transport av personer og bagasje over Namsvatnet (5-10 min.)
– transport av bagasje og personer med behov frem til hytta
– bensin til båt
– ved og gass under oppholdet

Hytta:

Hytta har medfølgende utedo/uthus, grillplass i tillegg til gapahuk. Hytteområdet har brygger, jordkjeller og røykhus. I tillegg er det en hytte til. Inne i hytta er det 4 sengeplasser (120cm x 200cm)  Hytta har ellers gasskomfyr, gasskjøleskap og utslagsvask. Den har også nødvendig matlagingsutstyr både inne og utendørs, samt sittegruppe og spisebord for fem personer. Ved behov kan to hytter brukes. Se også bilder.

Transporten:

Foregår først i båt over Namsvatnet, deretter fraktes bagasje videre med ATV frem til vannet. Personer med funksjonshemninger har muligheten til å sitte på oppover. Det er omtrent en drøy times gange opp til vannet. Man må beregne 1,5 -2 timer transporttid avhengig av antall personer og mengde bagasje. Avreise og ankomst etter avtale.

Praktisk informasjon:

Du bør ha med(minimum):

– sengesett og laken (ev. sovepose)

– fiskeredskap

– mat

– klær til ulike værtyper

– gode sko/støvler

 

Det er mulig, ved behov, å komme kvelden før perioden starter.

Hytta forlates ryddet og tørrengjort

Om vannet/plassen:

Vestre rekarvatn er et velrennomert fiskevann, og har vært det gjennom mange tiår. Enkelte av våre nåværende gjester var første gang hos oss for over 60 år siden. Fisken er spesielt rød og fin i kjøttet, og har en kvalitet man skal lete lenge etter. Størrelsen på en typisk fiskefangst har en gjennomsnittsvekt på rundt 500 gram pr. fisk. Den jevne og gode kvaliteten på fisken er det som kjennetegner vannet best, og er årsaken til at folk vender tilbake år etter år. Man kan påregne å ta med hjem mye god matfisk.

Vannet veksler mellom grunne og dype partier og har mange holmer. Samlet areal på vannet er omtrent 2700 dekar.

Annet:

Ring oss eller send mail for mer utførlig informasjon om det du skulle lure på. Dette kan gjelde opplysninger om stedet, eller om du skulle ønske et annet tilbud enn de som foreliger her med henhold til lengde på opphold, antall deltakere eller lignende.